Penduka is ook de naam van onze organisatie, die in 1992 is opgericht als non-profit,

non-gouvernementele organisatie.

Penduka helpt vrouwen uit heel Namibië een eigen bestaan op te bouwen door hen aan werk te helpen. Vrouwen met een fysieke handicap krijgen voorrang, maar ook vrouwen met TBC, HIV of AIDS, omdat zij dubbel worden getroffen en heel moeilijk aan werk kunnen komen. Ons doel is Penduka dusdanig te ontwikkelen dat de vrouwen geheel zelfstandig de organisatie gaan leiden.
De vrouwen van Penduka verwerven inkomsten door het ontwerpen en produceren van een totaal unieke lijn in stoffen, kleding, tafel- en bedlinnen en accessoires. Om dit te bereiken putten zij uit hun eigen culturele achtergrond en gebruiken zij hun traditionele vaardigheden.
Penduka heeft op dit vlak een reputatie opgebouwd en door de jaren heen op markten in verschillende landen een unieke plaats veroverd, door gebruikmaking van haar eigen authentieke bronnen en technieken.
Als je een product van Penduka koopt, heb je niet alleen een mooi en uniek product voor jezelf of je huis, of een goede vriend gekocht, maar heb je ook bijgedragen aan de verbetering van het leven van vrouwen in Namibië. Door ons werk en jouw deelname daaraan stellen we vrouwen in Namibië in de gelegenheid om hun leven in velerlei opzichten, zoals werk, opleiding, inkomen en zorg, te verbeteren.

Penduka wijnen

Artikelen

Keizers Creek Pinotage PENDUKA

Soepele wijn met in geur en smaak.... prijs per 6 flessen

Verkoopprijs met korting
Prijs € 37,50
Korting
Standaard prijs:
 x 

Winkelwagen is leeg

Voordelen roodwitrose.nl:

  • Laag minimum order bedrag (€ 17,50)
  • Vaste bijdrage in de verzendkosten van € 5,95
   (voor België € 8,95)
   Boven € 125,- gratis verzending binnen Nederland
  • Per soort/fles bestelbaar
  • Meestal uit voorraad leverbaar